Posted by: ibnusulaiman | 22 December, 2007

jalan2 kat Batu Pahat

assalamualaikum,,,, wahh lama tak posting kat blog nih…

Perjalanan ke batu pahat…time ni aku ade kat Batu Pahat. Kat umah di Kampung tak de tenet da..nak publish post kat hand phone tak cukup kedit lak…terpakse jalan kat submit ngan member se batu pahat. Niat asal nak beli tiket balik KL sok (ahad,, tapi Isnin dah keja ).Malangnya tiket lak dah abis..Transional ke..KKKL(bas gagap..cuba try sebut)..Hasry..namun seme mengecewakan sebab sume tiket dah booking awl2… aiseymen..

Tanya member ni dia sugesst naik kete ngan kak nor ngan abg rashid tapi x jadi ar.,,, sebab byk sgt bidadari dalam keta tuh,,,Kol kat pipeng,…alhamdulillah ada la kereta nk balik KL tp aku kena tiung ke shah alam la,…sebab derang duk shah alam..kena gilir2 driving keta kapcai…

Ok…ttg raya haji lak…kampung aku agak menyedihkan sebab x org kg wat qurban..aku kurban ayam jela..dah tu ayam kat pasar je…wah

:((

sori la salleh..aku tak dapat gi walimah ko..kena balik pagi2 ma..

balik kg


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: