Posted by: ibnusulaiman | 25 December, 2007

upgrade RAM…eh PC la

bismillahirahmannirahimmm….25 -12-2007…pagi2 aku rase semacam ade tak kena lak…yer la ..apa x nye…cimbclicks   wat hal…aku login la ..inquiry balance ada la dalam 2K++ tapi time nak top up online tinggal 3XX ++ ..pelik… tkpe..mmg dah target nak beli RAM gak. Alhamdulillah sampai kat lowyat…aku gi jayacom( femes tempat aku beli hardware..sebab kawan aku da).. Aku bawak sekali DVD Combo Samsung nye brand.. bukan nk buruk2 kan jenama Samsung…tapi tak tau..harga murah but bad quality ..pada hal jarang benar aku guna DVD tp dah takleh guna..wahhhhhhhhhhhno idea lak..sok sambung la   


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: